Boleh dikatakan setiap radio station di Malaysia ni ada satu segmen prank call, dimana dj radio akan buat panggilan rawak kepada seseorang dengan tujuan berjenaka. Kita sebagai pendengar kalau dengar orang kena prank memang gelak tak ingat. Tapi tak dapat bayangkan orang yang kena prank tu. Dia punya panas… Fuh tak ingat!

Terbaru, seorang pendengar radio dengar satu prank call salah satu radio yang popular di Malaysia ni. Baginya, ia merupakan gurauan yang keterlaluan sehingga boleh buat orang gaduh. Nak tahu apa sebabnya? Baca ni..

‘Over sensitif sungguh’

Screen Shot 2016-04-19 at 12.27.09 AM

‘Kalau tak aku sepak kau kat sini’

Screen Shot 2016-04-19 at 12.27.27 AM

‘Tolong la jaga sensitiviti orang..’

Screen Shot 2016-04-19 at 12.27.37 AM
Sumber: Ohbulan

Post a Comment

yoyo

 
Top